Semestertid på Blå Stjärnans djursjukhus i Borås

Home/Uncategorized/Semestertid på Blå Stjärnans djursjukhus i Borås

Under sommaren då många ska ha semester ökar trycket på de större veterinärinrättningarna som har öppet. Vi kommer att prioritera att kunna hjälpa de djur som bäst behöver vår hjälp dvs det blir mer av allvarligare skador och sjukdomar vi ska ta hand om.

Vi ber alla som under sommaren behöver förnya recept att höra av sig nu snarast då det i vissa fall kan behövas nytt besök och väntetiden kommer att vara längre för receptskrivning under Juni, Juli, Augusti. Även apoteken kan komma att ha längre väntetider för att få fram mediciner.

Sånt som kan vänta som t.e.x årliga vaccinationer, årskontroller av u-ljud, tandstenstagning och icke akuta operationer kan åter bokas från September.

Vi kommer periodvis inte ha möjlighet till att kunna ta emot meddelanden till oss via telefonsvararen. Detta kommer vid tillfälle att framgå av vårt tel.svar. Även mejlen kan bli längre svarstider på vid låg bemanning.

Vi kan även komma att behöva ändra öppettider av telefon, butik eller av våra kvällsjourer. Detta kommer isf att meddelas via vår facebook och insta så håll gärna koll på info från oss där. Våra vanliga inlägg kommer snart också att ta semester men vi kommer att återuppta våra små berättelser efter sommaren igen. Endast viktig information läggs ut.

Du har bäst möjlighet att få en akuttid om du ringer tidigt på dagen då det fram på eftermiddagen kan vara fullbokat. Ring alltid först och boka en tid innan du åker!

Vi ber om förståelse för den stundtals tajtare sommarbemanningen men vi gör allt för att hjälpa så  mycket vi kan.

2023-06-15T11:28:46+00:00 juni 15, 2023|Uncategorized|