Betalning

Home/Bra att veta/Betalning
Betalning 2017-05-10T09:58:32+00:00

close up, cat and dog together lying on the floorAlla kostnader ska betalas i samband med att djuret lämnar kliniken efter sitt besök. Givetvis accepterar vi de vanliga betalkorten. Fråga gärna efter prisuppgift innan behandlingen startar. Det känns bra både för dig och för oss om vi redan från början är överens om kostnaderna.

Direktreglering 
Har du ditt djur försäkrat kan vi göra en direktreglering med ditt försäkringsbolag i de fall kostnaden för besöket överstiger självrisken. Glöm inte att ta med försäkringsbeskedet! Direktregleringen kan göras vardagar under kontorstid och tar ca 15-30 minuter. För denna tjänst tar vi en avgift på 120 kronor. Säg till när du anmäler dig så hjälper vi dig gärna. Observera att det är upp till varje djurägare att hålla sig informerad om vilka villkor som gäller för den egna försäkringen. Det är endast försäkringsbolaget som kan räkna ut hur stor ersättningen blir.

Tänk på att vid trafikskada kräver försäkringsbolaget oftast en polisanmälan innan direktreglering godkänns eller att uppgifter finns på bilförare + bilens reg.nummer.

Dela upp din betalning!
I samarbete med Human Finans kan vi erbjuda dig flera olika sätt att dela upp din betalning.

Grundkravet för en kreditansökan är att du har fyllt 20 år, har fast inkomst på lägst 125 000 kr och inga betalningsanmärkningar. Om du har en egen rörelse ska verksamheten varit igång i minst tre år.

Är du student och går en studiemedelsberättigad utbildning gäller följande:

  • du kan söka ett Human Konto med maximalt kreditbelopp 20 000 kr
  • inkomst på lägst 70 000 kr inkl CSN
  • fyllt 20 år
  • inga betalningsanmärkningar

Säg till i receptionen att du vill betala med Human Konto så hjälper vår personal dig. Du får besked medan du väntar.

Du kan även göra kreditansökan på egen hand via www.humanfinans.se