Receptionen

Home/Om oss/Medarbetare/Receptionen
Receptionen 2019-07-08T11:55:25+00:00

Från tidiga morgonen till sena kvällen finns det kunniga receptionister redo att hjälpa djurägare.

Våra receptionister har en lång erfarenhet av djursjukvård. Dessutom har vissa både praktisk och teoretisk kompetens med djursjukvårdarexamen som grund vilket kommer till nytta när oroliga djurägare vänder sig till djursjukhuset med frågor som rör deras djur.

Utöver frågor som anknyter till vård hjälper gärna våra receptionister till med försäkringar, finansiering, kostfrågor samt råd som rör receptfria produkter i vår butik. Vill du komma i kontakt med oss eller boka tid, besök vår kontaktsida.

Susanne Samuelsson
Susanne SamuelssonReceptionen
Susanne Samuelsson har arbetat i receptionen sedan 1987, huvudsakligen med bokning, rådgivning och kundmottagning. Hon är avdelningsansvarig för receptionen och är en av dem som svarar i telefonen och tar emot dig som djurägare när du besöker oss. Många olika djur har passerat hemmet genom åren, men nu finns bara sheltietiken Tora kvar.
Gerd Gustafsson
Gerd GustafssonReceptionen
Gerd Gustafsson arbetar i receptionen huvudsakligen med bokning, rådgivning och kundmottagning. Hon har arbetat på djursjukhuset sedan 1976. Bor på gård som delas med sambo, tre huskatter Trubbis och Smilla samt västgötaspetsen Snobben. Fritiden spenderas gärna med dans, gammalt och modernt, vandringar i skogen och att peta i trädgården.
Nikki Leo
Nikki LeoReceptionen
Presentation kommer inom kort.
Seppo Linna
Seppo LinnaVaktmästare
Seppo Linna är vår vaktmästare. Han har sedan 2002 varit vår allt-i allo. Han har teknisk utbildning i botten och fixar det mesta i våra byggnader. Han tar delvis hand om djuren under stationärvårdvistelsen och är helt klart djurens favorit, eftersom han stundtals sköter rastningen av de inneliggande.