Lediga tjänster

Home/Om oss/Medarbetare/Lediga tjänster
Lediga tjänster 2020-07-16T09:11:22+00:00

Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås söker Leg. Djursjukskötare med erfarenhet från större klinik eller djursjukhus.

Tjänster vi söker till är:

En tjänst som anestesisköterska till vår operationsavdelning.

En tjänst som sköterska till vår vårdavdelning.

För båda tjänsterna är det meriterande med något eller några års erfarenhet från operationsavdelning och/eller vårdavdelning.

Fullärd blir man aldrig, men det är önskvärt att du kan arbeta under viss självständighet på operationsavdelning alternativt vårdavdelning t e x jour.

Båda tjänsterna kan kombineras med dag-kvälls och nattjänst. Under en arbetsmånad är tjänstgöringen fördelad på 7 nattpass och 7 dag-kvällspass samt 7 dagar ledigt med full månadslön. Den genomsnittliga månadsarbetstiden är 128 timmar för de kombinerade tjänsterna.

Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom kirurgi, ortopedi, rehab, internmedicin, bilddiagnostik, tandvård, akutvård och ett väl utvecklat laboratorium. Vi har flera specialiserade team inom olika vårdområden. Vi har alla typer av fall, bokade som akuta patienter. Hos oss får du en välplanerad introduktion och möjlighet till ett varierande och utvecklande arbete. Till ditt stöd har du kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås startade 1954. Årligen utreder och behandlar vi ca 16 000 patienter. Vi är ca 50 anställda som ser till att djursjukhuset har en hög kvalité och servicegrad alla årets dagar.

Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås är en fristående Stiftelse. Hos oss finns möjlighet att utvecklas i rollen som Leg djursjukskötare. Dels genom lärande på arbetsplatsen internt, och genom externa utbildningar. Vi är en lagom stor grupp medarbetare vilket betyder att du får möjlighet att arbeta och lära känna dina kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap.

För att trivas i din roll hos oss ser vi att du är noggrann, ansvarstagande, vänlig och serviceinriktad såväl mot djurägare som dina arbetskamrater.

Om du vill bli en del av vårt positiva och engagerade team med målet att ge våra patienter och djurägare en säker och kvalificerad vård, är du varmt välkommen med din ansökan

Tjänsterna är båda tillsvidareanställningar, tjänstgöringsgrad för respektive tjänst enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 30 september 2020

Vi ser fram emot din ansökan inklusive personligt brev och CV till pereric.hedelin@blastjarnan-boras.com  Har du frågor om tjänsterna eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta Pereric Hedelin 0705-27 43 09

 

Namn*

E-mail*

Meddelande

Detta mail/meddelande skickades från kontaktformuläret på (https://www.blastjarnan-boras.com/om-oss/medarbetare/rekrytering-2/)