Lediga tjänster

Home/Om oss/Medarbetare/Lediga tjänster
Lediga tjänster 2019-05-22T09:12:22+00:00

Tjänst att söka på Stiftelsen Svenska Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås

Vi söker nu en Leg. djursjukskötare som har grundläggande kunskaper i anestesi, och erfarenheter från arbetsuppgifter på operationsavdelning vid djursjukhus eller större klinik. (kombinerad dag och natt tjänst)

Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås startade 1954. Årligen utreder och behandlar vi ca 16 000 patienter. Vi är ca 40 anställda som ser till att djursjukhuset har en hög kvalité och servicegrad alla årets dagar.

Tjänstens utformning består både av dag-kvälls och natt tjänst. Under en arbetsmånad är tjänstgöringen fördelad på 7 nattpass och 7 dag-kvällspass samt 7 dagar ledigt med månadslön. Den genomsnittliga månadsarbetstiden är 128 timmar.

Vi är ett medelstort djursjukhus en fristående Stiftelse. Vi är en lagom stor grupp medarbetare vilket betyder att du får möjlighet att samarbeta med många kompetenta och trevliga kollegor.

Hos oss finns möjlighet att utvecklas i rollen som djursjukskötare. Dels genom lärande på arbetsplatsen men också genom såväl intern som extern utbildning.

För att trivas i din roll hos oss ser vi att du är noggrann, ansvarstagande, flexibel och serviceinriktad.

Om du vill bli en del av vårt positiva och engagerade team som gör allt för att djur ska få bästa möjliga vård och djurägare bästa service är du varmt välkommen med en ansökan

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Om lägre tjänstgöringsgrad önskas finns det även möjlighet till det.

Skicka din ansökan inkl. personligt brev och CV

per e-post till camilla.rye@blastjarnan-boras.com

Frågor kan ställas till Chefssköterska Camilla Rye +46 706 60 54 71

 

Namn*

E-mail*

Meddelande

Detta mail/meddelande skickades från kontaktformuläret på (https://www.blastjarnan-boras.com/om-oss/medarbetare/rekrytering-2/)