Lediga tjänster

Home/Om oss/Medarbetare/Lediga tjänster
Lediga tjänster 2022-09-29T07:12:05+00:00

Ledig tjänst vid Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås.

Vi söker Veterinärchef.

Om tjänsten
Som veterinärchef hos oss har du personalansvar för knappt 20 medarbetare, de flesta veterinärer. Du har också en nyckelroll i att organisera och planera verksamheten, både genom att ta hand om dagliga frågor och att vara delaktig i djursjukhusets utveckling framåt.

Om dig
Du är en trygg veterinär med flera års yrkeserfarenhet och minst steg 1-specialisering i hundens och kattens sjukdomar.
Du är en person som tycker om att arbeta med människor och som drivs av att få andra människor att växa, prestera och utvecklas.
Du har stort engagemang i frågor som rör verksamhetsutveckling och har förmåga att se både helhet och detaljer.
Du har lätt för att kommunicera och entusiasmera, och du är driven, tydlig och självgående.
Du tycker som vi att en central del av ledarskapet är värme och omtanke.

Om oss
Vi erbjuder en kombinerad tjänst där du kan fortsätta att utvecklas som veterinär samtidigt som du kan vara med och påverka din arbetsplats.
Du kommer att vara en del av djursjukhusets ledningsgrupp.
Vi har korta beslutsvägar på djursjukhuset, och ledning och medarbetare arbetar nära tillsammans för att varje dag ska bli så bra som möjligt.
Vi befinner oss i startskedet av en expansiv och spännande fas, där du får möjlighet att kunna vara med i ett tidigt skede.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kollektivavtal, Gröna Arbetsgivare – SVF

Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du välkommen att kontakta Chefsveterinär Karin Nyman. karin.nyman@blastjarnan-boras.com

Ansökan inklusive personligt brev och CV skickas till karin.nyman@blastjarnan-boras.com

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 2022-10-31. Rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 Legitimerad Djursjukskötare natt

Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus med kompetenser inom kirurgi, ortopedi, rehab, internmedicin, bilddiagnostik, tandvård, akutvård, intensivvård, blodbank för hund samt ett väl utvecklat laboratorium. Vi har flera specialiserade team inom olika vårdområden. Vi tar emot alla typer av fall, bokade som akuta patienter.

Vi erbjuder en välplanerad introduktion, där vi tillsammans kan forma din start hos oss. Till ditt stöd finns det kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskap. Vidare uppmuntrar vi alla medarbetare till utveckling inom sitt intresseområde både genom interna och externa utbildningsinsatser.

Tjänsten är en natt-tjänst där du jobbar 7 nattpass och 7 dag-eller kvällspass på en 4-veckors period. Dag/kvällspassen är förlagda på vår vårdavdelning eller operation beroende på kvalifikation.

Som nattsköterska hos oss har du alltid en veterinär i beredskap under natten och om verksamheten tillåter, finns möjligheten till nattvila. Du ingår också i vårt arbetstidsförkortningsavtal (ATK) som innebär att alla kvällspass är 6 timmar.

Du som söker denna tjänst bör ha ett stort intresse av att utvecklas inom vård och iva. Du fungerar bra med att jobba både självständigt och i team. Du är flexibel och uppskattar en arbetsdag i varierande tempo.

Narkoskompetens är meriterande, men inte ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100% med tillträde efter överenskommelse.

Vi följer gällande kollektivavtal.

Intervjuer och urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du välkommen att kontakta Chefssköterska Camilla Rye Grebelius camilla.rye@blastjarnan-boras.com

Ansökan inklusive personligt brev och CV skickas till camilla.rye@blastjarnan-boras.com

Varmt välkommen med din ansökan

Välkommen till ett mellanstort djursjukhus i Borås.

Veterinär sökes till ledig tjänst vid Blå Stjärnans Djursjukhus.

Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås är ett fristående djursjukhus som drivs i stiftelseform. Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus med kompetenser inom kirurgi, ortopedi, rehab, dermatologi, internmedicin, bilddiagnostik, tandvård, akutvård och ett väl utvecklat laboratorium med två heltidsanställda BMA. Vi har specialiserade team inom olika vårdområden. Vi tar emot alla typer av fall, bokade som akuta patienter.

Vi erbjuder stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter där vi strävar efter balans mellan arbete och fritid och att man ska kunna påverka sin arbetssituation. Det finns stora möjligheter till egen utveckling med en individuell vidareutbildningsplan, samt möjlighet till specialistutbildning steg 1.

Det kan vare en fördel om du har några års erfarenhet av arbete på klinik/djursjukhus men vi välkomnar även dig som är i början av karriären. Oavsett var du befinner dig i din utveckling som veterinär kommer vi att stötta dig i ditt dagliga arbete och fortsatta utveckling som veterinär.

Vi månar om att arbetsdagen skall innehålla glädje, utmaningar och stimulera goda vanor och kloka beslut. Vi som arbetar på djursjukhuset har målet att göra vårt bästa för djur och djurägare för att ge bästa möjliga vård och service.

För att trivas i din roll, tror vi att du är noggrann, ansvarstagande, vänlig och serviceinriktad såväl mot djurägare som dina arbetskamrater.

Varmt välkommen med din ansökan eller intresseanmälan.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning

Önskvärd tjänstgöringsgrad mellan 80-100 procent.

Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Vi har kollektivavtal med SVF, samt ett arbetstidsförkortningsavtal (ATK)

Vi kommer att ha anställningsintervjuer löpande fram till den 31 december 2022

Ansökan inklusive personligt brev och CV skickas till pereric.hedelin@blastjarnan-boras.com

Går du i tankar att söka dig vidare och vill veta mer om tjänsten går det bra att skicka en intresseanmälan. Alla intresseanmälningar behandlas givetvis med full diskretion.

Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta Chefsveterinär Karin Nyman karin.nyman@blastjarnan-boras.com