Lediga tjänster

Home/Om oss/Medarbetare/Lediga tjänster
Lediga tjänster 2022-06-21T07:03:19+00:00

Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås söker Veterinärchef!

Om tjänsten
Som veterinärchef hos oss har du personalansvar för knappt 20 medarbetare, de flesta veterinärer. Du har också en nyckelroll i att organisera och planera verksamheten, både genom att ta hand om dagliga frågor och att vara delaktig i djursjukhusets utveckling framåt.

Om dig
Du är en trygg veterinär med flera års yrkeserfarenhet och minst steg 1-specialisering i hundens och kattens sjukdomar.
Du är en person som tycker om att arbeta med människor och som drivs av att få andra människor att växa, prestera och utvecklas.
Du har stort engagemang i frågor som rör verksamhetsutveckling och har förmåga att se både helhet och detaljer.
Du har lätt för att kommunicera och entusiasmera, och du är driven, tydlig och självgående.
Du tycker som vi att en central del av ledarskapet är värme och omtanke.

Om oss
Vi erbjuder en kombinerad tjänst där du kan fortsätta att utvecklas som veterinär samtidigt som du kan vara med och påverka din arbetsplats.
Du kommer att vara en del av djursjukhusets ledningsgrupp.
Vi har korta beslutsvägar på djursjukhuset, och ledning och medarbetare arbetar nära tillsammans för att varje dag ska bli så bra som möjligt.
Vi befinner oss i startskedet av en expansiv och spännande fas, där du får möjlighet att kunna vara med i ett tidigt skede.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kollektivavtal, Gröna Arbetsgivare – SVF

Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du välkommen att kontakta Chefsveterinär Karin Nyman. karin.nyman@blastjarnan-boras.com

Ansökan inklusive personligt brev och CV skickas till karin.nyman@blastjarnan-boras.com

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 2022-08-14. Rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Legitimerad Djursjukskötare operation/natt

Stiftelsen Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås startade 1954. Årligen utreder och behandlar vi ca 16 000 patienter.

Vi är 50 anställda som ser till att djursjukhuset har hög kvalité och service alla årets dagar.

Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus med kompetenser inom kirurgi, ortopedi, rehab, internmedicin, bilddiagnostik, tandvård, akutvård, intensivvård, blodbank för hund samt ett väl

utvecklat laboratorium med två heltidsanställda BMA. Vi har flera specialiserade team inom olika vårdområden. Vi tar emot alla typer av fall, bokade som akuta patienter.

Vi erbjuder en välplanerad introduktion, där vi tillsammans kan forma din start hos oss. Till ditt stöd finns det kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskap. Vi uppmuntrar alla medarbetare till utveckling inom sitt intresseområde både genom interna och externa utbildningsinsatser.

Tjänsten är en nattjänst där du jobbar 7 nattpass och 7 dag-eller kvällspass på en 4-veckors period. Alla dag/kvällspass är förlagda på operation.

Som nattsköterska på hos oss har du alltid en veterinär i beredskap under natten och om verksamheten tillåter, finns möjligheten till nattvila. Du ingår också i vårt arbetstidsförkortningsavtal (ATK) som innebär att alla kvällspass är 6 timmar.

Möjlighet finns för den som är intresserad av tjänsten, men saknar narkoskompetens, att bli upplärd av vårt kompetenta team på operationsavdelningen.

För att du ska trivas i din roll hos oss, tror vi att du är noggrann, ansvarstagande, vänlig och serviceinriktad såväl mot djurägare som dina arbetskamrater.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100% med tillträde så snart som möjligt.

Vi följer gällande kollektivavtal.

Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du in senast den 31 augusti-2022

Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du välkommen att kontakta Chefssköterska Camilla Rye Grebelius camilla.rye@blastjarnan-boras.com

Ansökan inklusive personligt brev och CV skickas till camilla.rye@blastjarnan-boras.com

Varmt välkommen med din ansökan